>> LA VERSATILITAT DE SOLDEVILA

 • ESMORZAR

  FORQUILLA

  Sens dubte, el matí és un dels millors moments per gaudir d’un bon àpat.

  A Catalunya esmorzar de forquilla és una tradició que s’ha transformat en un pelegrinatge, és motiu de festa i es pot considerar Patrimoni Cultural.

  Herència de pagesos, comerciants o viatjants, que s’havien llevat a trenc d’alba, pretext per fer un negoci o tancar un tracte i recuperar forces per treballar un grapat d’hores més.

  A casa nostra hi ha multitud de clients que no fallen mai. Des de primera hora i fins a mig matí poden degustar la cuina més tradicional d’arrel catalana per menjar amb coberts i estovalles i que molts cops ens poden deixar sense dinar.

   

  En el nostre esmorzar de forquilla els menuts hi tenen gran benvinguda: la nostra preuada tripa i peu de xai, el melós de vedella, la carn del perol, però també el bacallà, les llegums, les carns a la brasa, els estofats, els arrossos, els calamars, el marisc, etc.

  En aquestes hores del matí en el local impera el bullici, l’alegria per la bona companyia dels comensals, la generositat de les raccions a bon preu, tot acompanyat pel bon vi de la casa.

  No us perdeu l’experiència. Deixeu-vos seduir per les nostres propostes preparades amb tanta tradició.

 • MENÚ

  DIES FEINERS

  Des dels nostres inicis a Restaurant Soldevila hem mantingut sempre una filosofia de servei i acolliment envers els nostres clients.

  Al llarg dels temps hem gaudit de la fidelitat de moltes persones que dia sí i dia també fan cap a casa nostra, gent de pas, famílies senceres que hem vist a créixer, viatjants, empresaris, banquers, camioners, clients d’aprop i també de molt lluny.

  És per això que sempre hem ofert un menú diari d’excel.lent qualitat, ben equlibrat i a preu just.Per continuar la ruta, per seguir treballant o anar cap a casa després de la feina.

   

  Tot i ser segurament és l’àpat més econòmic que oferim, sempre li hem donat molta importància com a estandard de tota la nostra cuina.

  Cada dia dissenyem i elaborem un menú equilibrat de coccions simples i saludables per tal d'aprofitar al màxim els valors nutritius dels aliments.

  Hi trobareu el plat lleuger sa i natural per cuidar-vos, i alhora també els tradicionals de la nostra cuina: els canelons el dilluns, la carn d’olla els dimecres, l’arròs els dijous…

  Tot amb una qualitat i un servei inmillorable.

   

 • CARTA

  La carta del nostre Restaurant és fruit d’una cuina moderna arrelada a la tradició i en constant evolució, sempre amb plats de recent creació i clàssics ja consolidats.

  Treballem al màxim de les nostres possibilitats amb productes del nostre entorn més proper, aquells de millor qualitat i més frescos, aprofitant el seu moment òptim de consum.

   

  Pendents sempre del calendari, oferim el què toca a cada moment i establim una harmonia estacional, cultural i biològica amb els aliments.

  Perfeccionem cada dia les tècniques de cocció per treure un millor profit de cada producte, sense disfressar-lo, mantenint les seves propietats, el seu sabor autèntic, olor, color i textura, gaudint així de tot el seu valor nutritiu.

 • DEGUSTACIÓ TEMPORADA

  Perquè no ens deixeu que us sorprenguem?

  N’estem segurs que ho farem, deixeu-ho tot a les nostres mans.

  La nostra proposta és oferir-vos els millors productes que ens dóna la nostra terra, el nostre mar i les estacions de l’any i convertir-los en una experiència gastronòmica. Un àpat elegit a consciència, equilibrat i constantment actualitzat i que es servirà a taula completa.

   

 • OBRADOR DE PASTISSERIA

  La cuina i sobretot la pastisseria és Art.

  L’Art de les sàvies combinacions d’ingredients, de l’amorosa barreja i dels delicats detalls de la presentació.

  Totes les postres de la nostra carta són de creació pròpia, el.laborats amb ingredients de proveïdors de la zona: ous, làctics i fruites de temporada. La xocolata i les farines són de cultiu ecològic i no utilitzem mai colorants ni conservants.

  També el.laborem pastissos per a persones amb intoleràncies alimentàries: celíacs, diabètics o alèrgies.

   

  El nostre equip rep constant formació per adquirir coneixements i noves tècniques, treballem per oferir un producte artesà i de qualitat exclusiu de casa nostra.

  Com a part final de l’àpat és important que les postres deixin grans sensacions i moments de plaer.

  Veniu a degustar les nostres dolces propostes.

   

 •  PER  CASA  VOSTRA

  Disposem d’un seguit de propostes culinàries, a punt per a ser degustades, així podreu gaudir de la nostra gastronomia a casa vostra amb família o amics.

  Un primer plat, un arròs, els nostres canalons, una carn o un peix…
  Us aconsellem perquè el dinar sigui mesurat, complet, equilibrat i fàcil de servir.

   

  Fins i tot us proporcionem unes postres o us el.laborem un pastís.

  També disposem d’una carta de vins per a emportar i us assessorem amb el maridatge, buscant l’equilibri entre el menjar i el vi.

  Tot amb la qualitat que ens caracteritza.

   

 • CUINA PER VEGETARIANS

  Tot i no ser exclusivament un restaurant vegetarià, a Restaurant Soldevila estem totalment identificats amb aquesta opció gastronòmica com a estil de vida.

  No és casualitat que els vegetals i els productes derivats ocupin els dos primers i privilegiats graons de la piràmide alimentària, evidenciant la seva gran importància en la dieta humana, sinònim de salut i benestar físic.

  Ser vegetarià te associada una reflexió molt humana i profundament arrelada en el respecte per la vida i l’alleujament de la càrrega que suporten els nostres recursos ambientals.

   

  És per això que us proposem una varietat de plats on es demostra que l’alimentació a base de vegetals és saludable, equilibrada i pot ser diversa i deliciosa.

  Estem en contacte amb diferents comunitats i associacions i hem realitzat tallers de cuina terapeutica i vegetariana on hem adquirit coneixements sobre la naturales dels aliments, dels nutrients indispensables per gaudir d’una bona salut, els diferents mètodes de cocció i els efectes que tenen en el nostre organisme.

  Hem aceptat aquest repte amb molt d’entusiasme.

   

 • INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES  CELÍACS

  A Restaurant Soldevila estem especialment sensibilitzats amb les intoleràncies alimentàries.

  Tot el personal té coneixements de les afeccións i els aplica, prenent totes les mesures i som extremadament curosos en la manipulació dels aliments.

  Disposem de productes específics sense gluten: pa, cervesa i d’altres.

   

  També el.laborem postres sense gluten i per diabètics.

  Pertanyem a l’Associació de Celíacs de Catalunya, la de més antigüetat a Espanya, que treballen per la causa des de 1977.

  Per més informació sobre el tema i altres aspectes relacionats:

  http://www.celiacscatalunya.org

   

Restaurant Soldevila  /  Call de L'Hostal 6  /  Calders, Barcelona