>> ELS NOSTRES VINS

Disposem d’una acurada selecció de vins de les més importants Denominacions d’Origen, destacant els del nostre territori, però donant especial rellevància a la de l’entorn que ens envolta: la D.O. Pla de Bages.

Una zona que produeix vins d’una marcada personalitat, molt lligada a les pecularietats del sòl on es cultiven i a una climatologia amb pluviositat escassa i forta oscil.lació tèrmica.

Tenim contacte amb molts el.laboradors, hi mantenim estreta col.laboració i coneixem de primera mà els elements diferenciadors d’uns productes tant singulars.

Donem especial importància als cellers que busquen la màxima qualitat amb les varietats autòctones pròpies d’aquesta terra i que treballen per recuperar varietats quasi desaparegudes.

A la nostra Carta hi trobareu els vins més reconeguts i representatius del Pla de Bages, sempre a un preu just i amb òptimes condicions de servei, temperatura i conservació.

També us facilitem gratuïtament la visita als principals cellers de la comarca per conèixer i tastar els seus apreciats vins.

 

www.dopladebages.com

Restaurant Soldevila  /  Call de L'Hostal 6  /  Calders, Barcelona