>> BREU HISTORIA DE CENT ANYS

La història de Cal Soldevila.

Aprofitant la situació a peu de carretera, i com qui no vol la cosa, els rebesavis, fundadors de la casa cap al 1890, van començar a donar allotjament als primers carros. A sobre de l’estable de les mules, els carreters feien un jaç de palla per passar-hi la nit. L’endemà al matí esmorzaven i continuaven el camí.

 

Durant ja quasi cent anys i al llarg de quatre generacions, els Soldevila hem estat sempre al servei del client: des del bar del poble, fins a veritable centre social de Calders on s’hi feien representacions teatrals, concerts, cinema o els balls de la festa major. Fins i tot, a finals de la Guerra Civil, el local esdevingué hospital militar de campanya, en ser incautat a l’avi Amadeu pels nacionals.

 

Cap als anys seixanta, teniem també habitacions i feiem de fonda,

molta gent hi venia a passar unes setmanes a l’estiu o simplement

a passar-hi una nit.

Actualment, el Restaurant Soldevila el porten el Jaume i la Pilar, la quarta generació,  els quals conjugen perfectament l’experiència de tota una vida de gestió amb una constant actitud d’innovació, mantenint sempre un alt nivell de qualitat que sempre ens ha estat reconeguda.

 

Molts anys de treball i esforç, adaptant-nos als canvis, mantenint sempre ferm l’esperit i la vocació de servei al gran nombre de clients habituals que donen sentit a la nostra existència.

Una història centenària que segueix endavant amb més força i il.lusió

que mai. Moltes gràcies a tots els que ho feu possible.

- Josep Soldevila

Restaurant Soldevila  /  Call de L'Hostal 6  /  Calders, Barcelona